Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd uit het midden van 4 plakjes bladerdeeg een vierkant (het uitgesneden
deel wordt niet gebruikt).
Leg de 4 lijstjes van bladerdeeg op de andere 4 bladerdeegplakjes en plak de
randen met wat water vast.
Zet de bakjes op een met bakpapier beklede bakplaat, bestrijk ze met losgeklopt
ei en bak de bakjes in de oven in ± 20 minuten goudbruin en gaar.
Kook intussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en
laat uitlekken.
Verwijder de zaadjes uit het pepertje en snijd het in ringetjes.
Snijd de vis in stukjes.
Verhit de olijfolie in een ruime pan en bak de peperringetjes met de
soepgroente al omscheppend 2 minuten.
Roer er de inhoud van het zakje sausmix, 3 dl water, de Room Fris en de wijn
bij en breng het aan de kook.
Voeg de vis toe en kook die in ± 5 minuten gaar.
Snijd het bosuitje in ringetjes.
Schep de garnalen en de uitgelekte pasta door de saus en breng op smaak met
zout en peper.
Verdeel de ragoût over de bladerdeegbakjes en garneer met ringetjes
bosui.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |